fbpx

De

fleste sociale medie platforme fokuserer på korte videoklip efter succesen til Tiktok. Meta lancerer for tiden Facebook Reels over hele verden. Og det gør det let at glemme, at YouTube har sit format med YouTube Shorts.

På kort tid har YouTube fået 5 billioner visninger over hele verden. YouTube har nu udvidet Shorts til også at blive vist på desktop. Med denne opdatering vil brugeren nu blive vist en række med Shorts, og de korte videoklip vil få endda mere fokus på platformen og generere endda flere visninger.

Hvad betyder dette for dig?

YouTube Shorts er en måde for mærkevarer at få flere abonnenter og direkte visninger på til en YouTube-kanal. Ved at lægge Shorts ud, så kan mærkevarerne  få flere visninger, både på Shorts og andre videoer man har lagt op, samt øge antallet abonnenter.

I tillæg til at lave Shorts, kan markedsførere også samarbejde med influenserne om Shorts.

Hvad er formålet?

Det er vigtig at lægge mærke til at formålet bag at lave Shorts, TikTok, Snap eller Reels kan variere. Mens TikTok og Reels skaber mulighed for at bygge mærkevarer, engergement eller trafik til et specifikt produkt eller hjemmeside. Så skaber Shorts mulighed for at nå flere seere og bygge en YouTube-kanal.

Anbefaling

Kortformat video indhold ser ud til stadig at øge i popularitet. YouTube er fortsat relevant med sit langformede indhold. TikTok har netop udvidet videoerne til 3 minutter, og Reels kan nu være optil 60 sekunder lange.

Brug YouTube Shorts for at komplettere din eksisterende tilstedeværelse på YouTube. Og hvis i skal starte med indhold på YouTube, anbefaler vi at man vurderer en strategi som inkluderer YouTube Shorts!