fbpx
Bliv en del af Team Admirate

Interesseret i personlig vækst?
Det er vi også!

Vi er ambitiøse på vores kunders vegne. Vi arbejder hårdt og målrettet på at gøre vores kunder tilfredse. Hvis kunderne er glade, er vi glade.

Vi elsker at have det sjovt på arbejdet, og intet er sjovere end at lykkes som et team med vores kunder. En af grundene til, at vi startede Admirate, var, at vi så behovet for et resultatbaseret bureau, der kunne håndtere hurtig vækst for kunderne. Vi leverer nye kunder, øger salget og øger værdien af ​​eksisterende kunder til vores kunder, som vi rigtig gerne kalder partnere.

Vi oplever en rivende vækst og et stigende antal opgaver. For at holde fremdriften i gang søger vi flere gode mennesker.

Læs mere om os her

Deltag i Team Admirate dig også

Karriere og job i Admirate

Admirate beskæftiger mange forskellige typer mennesker med forskellig baggrund. Vi er åbne for alle typer, så længe du har særlig god ekspertise inden for et eller flere fagområder. Vi ved også, at det hjælper med den rigtige indstilling, og at klichéen “hyre for attitude, træne færdighederne” stadig gælder nogle gange. Hjælp med at presse dig selv og beundre til næste niveau. Lige nu har vi ledige stillinger inden for følgende områder:

Tech og Ad Ops

Vores tech-folk arbejder løbende på at forbedre og optimere vores kunders marketing- og annoncekoncepter. Vi søger dygtige “hands-on” operationelle problemløsere, der kan håndtere hurtig vækst.

Eksperter med færdigheder

Har du en høj ekspertise inden for et eller flere områder? Er du en rigtig fagekspert, der elsker at levere på et højt niveau? Så er du måske lige den person, vi leder efter. Eksperter hos Admirate arbejder med lidt af hvert. Det kan være indenfor marketing, salg, PR & kommunikation, HR, økonomi & regnskab.

Rådgivere og sælgere

Lige nu søger vi 3 sælgere til at indgå i vores salgs- og marketingteam. Hverdagen består af at tale med potentielle nye kunder og sælge Admirate. Du skal have en god forståelse for det komplekse digitale medielandskab, og kunne hjælpe kunden med at træffe et sikkert bureauvalg for fremtiden.

Account Managers

Vi søger flere dygtige Account Managers. Alle kunder i Admirate har Account Managers. Vi søger engagerede multitaskere, der tager ejerskab og ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Du skal være pålidelig, nyde ansvar og kunne varetage flere opgaver på samme tid. Du er i stand til at forstå kundens behov, og hvordan Admirate kan bidrage til at skabe lønsom vækst for kunden.

Vores Account Managers er til stede for kunderne gennem hele livscyklussen – fra onboarding til implementering af løsninger og rapportering samt løbende dialog.

Lyder det her interessant?

Vi ser frem til at høre fra dig og ansætter løbende. Så send dit CV og din ansøgning til os med det samme på hr@admirate.agency, og skriv i ansøgningen, hvilken stilling du er den perfekte kandidat til.

Fælles for alle stillinger er, at du kommer til at arbejde med spændende projekter og du bliver en del af et stimulerende arbejdsmiljø med yderst kompetente kollegaer.

Du bliver en del af et af landets stærkeste præstationsteams, som har stort fokus på at lykkes på markedet. Vi tilbyder gode kompensationsordninger og mulighed for partnerskab gennem ejerskab.