fbpx

500% vækst i onlinesalget

Hvordan vi vendte en nedadgående trend på under tre måneder

– Og skabte en engageret følgere database som ønsker at bidrage til en mere holdbar fremtid

Vi hjælper vore kunder at lykkedes

Alain Houtsma og Sascha Stinits startet Nordic Bee fordi de ønskede at kombinere lidenskaben for naturen med at lave gode nordiske produkter.

Det er altid fantastisk at finde en løsning for et mærke som brænder for miljøet. Nordic Bee havde en klar miljøprofil og en god historie, men de trængte hjælp til at forstå, hvordan de kunne bygge deres mærkevare omkring dette.

De har den typen ambitiøse, eventyrlystne og etiske mærkevarer vi elsker at arbejde med.

Problemet

Mesterkok Sascha havde været en mindre biavler i årevis. Han har altid vært lidenskabelig optaget af at lave den bedste smag. For flere år siden lavede han syltetøj med honning for at teste holdbarheden. Da Alain kom med i virksomheden, bestemte de sig for at det var på tide at øge vareudvalget yderligere .

Akkurat da de øgte produktionen, kom coronaen og ødelagde deres oprindelige strategi for markedsføring. Etter lige at have investeret i nye lokaler, bier og biavler udstyr, trængte Nordic Bee en engageret markedsføringspartner for at bygge sit publikum og øge salget på nettet. 

Løsningen

Et hurtigt kik på hjemmesiden deres viste os at deres tilstedeværelse på nettet ikke svarede til kvaliteten på deres produkter. Vi arbejdede med Nordic Bee for å bygget tillid hos målgruppen.

For å sikre rask ekspansion hjalp vi Nordic Bee med at sætte op en Kickstarter-kampagne. Crowdfunding er normalt ikke let i levnedsmiddel industrien, men vi troede at det var noget med Nordic Bee som kunne få det til at fungere. Og det gjorde det. Kampagnen nåede 150% finansiering. Samtidig lagde erfaringerne fra denne kampagne grundlaget for deres videre udvidelse. De opdagede nye markeder og fik nye, loyale kunder i hele verden.

Resultatene

+150

Afkastning på annonceringsudgifterne (ROAS)

500%

Øgning i månedlige salg på nettet

+200

Øget konverteringsfrekvens

800%

Øgning i onlinetrafik

På mindre enn 3 måneder

“We have been working with Admirate for six months now and they have been our lifesaver. Corona made our initial market strategy fall and we would not have survived this year without Admirate. We learn a lot from working with Admirate and we are on a very good track thanks to them!”

Sascha Stinits
gründer av Nordic Bee