fbpx

Over 15.000 varme leads

Alarmselskabet Sensor Alarm gik all-ind i Norge

– lanceringen i Norge førte til overarbejdet salgsafdeling

Vi hjælper selskaber med turboladet vækststrategi

Sensor Alarm app

Sensor Alarm leverer er en ny type moderne alarmtjeneste. En smartalarm bygget med svensk teknologi for indbrud, brand & strømafrydelse.

Alarmen kan kobles til både alarmcentral og nabonetværk. Den styres enkelt ved hjælp av mobilappen, og er en tryg og rimelig boligalarm.

I løbet av 15 minutter setter du selv op alarmen med din plug and play-guide. Ingen installation eller startomkostning.

Sensor Alarm har på kort tid etableret sig i Sverige, og nu skal de vokse i Norge.

Udfordring

Sensor Alarm kom til Admirate i 2021 for at diskutere den norske lansering. Gennem vores analyse af det norske alarmmarkedet fandt vi driverne i markedet, og samtidig hvilke barrierer som eksisterede. Aktørerne i alarmbranchen i Norge har tilnærmet monopol mellem Verisure og Sector.

Sammen med Sensor Alarm udviklede vi en plan for og få flest mulig, så hurtigt som mulig, til at teste alarmen helt gratis og uden forpligtelser. Vores mål var at generere flere tusind varme kundeemner for at få svar på om produktet var klart for det norske markedet.

Så, hvordan får man tusindvis til at teste en alarm på kort tid?

Løsning

Svaret blev affiliate markedsføring. På ren no cure, no pay-basis. I tillæg koblede vi et eksternt salgsteam på kampagnen, som ringede på de varme leads som vi hentet ind eksklusivt for Sensor Alarm. Alle leads blev hentet ind med samtykke og i følge GDPR. Hele kampagnen var digital, og leads blev sendt direkte til salgsteamets dialer i realtime.

Vi udviklede en kampagne der vi kun benyttet digitale kanaler for at nå ud med budskabet om at prøve en ny type alarm. Produktet var helt nyt i Norge, en hybrid mellem alarm og smarthome-teknologi. Efter få tests i lille skala, og vurdering af de forskellige kanaler gik vi ind og justerede hoved kampagnen til en lancerings kampagne som kunne skaleres hurtigt.

Resultatene

51.100+

Klik

15.300+

Varme leads

Over 30%

Konverteringsrate

Overarbejdet

TM-afdeling

På under 3 måneder

Ved fremlæggelsen av årsresultat for 2021 i februar 2022, udtalte Sensor Alarm:

Admirate er allerede i gang med neste vekstfase for Sensor Alarm inn mot nye målgrupper, og vi satser på fortsatt rask vekst for Sensor Alarm i 2022.

"Derudover har vi under det fjerde kvartal lancerat vores smart home alarm på det norske marked og interessen hos salgs- og samarbejdspartnere har været stort. Markedet i Norge er lig det i Sverige. Hvor en stor majoritet af husstandene mangler en privatalarm. Dels på grund af de høje priser og den lave konkurrence på markedet. Med Sensor Alarms priskonkurrence på privatalarmer sigter vi også i Norge mod en bredere målgruppe end hvad som tidligere har været muligt på grund av markedets produktudbud og priserne. Jeg er overbevist om at etableringen på den norske marked kommer at være en vigtig del af vores vækst under 2022."

Martin Norsebäck
CEO