fbpx
Tjenester

Gennemprøvede metoder til at få flere kunder og øget salg

Vi fokuserer på skalerbare annonceringskanaler for at skabe den mest mulige effektive vækst for din virksomhed.

Toplinjevækst

Vi sikrer toplinjevækst ved at optimere de mest skalerbare marketingkanaler.

Nye mediekanaler

Efterhånden som din overlinje stiger, tilføjer vi gradvist flere kanaler. Du behøver ikke frygte at bruge penge, når du ved, at du får 2-3 gange så meget tilbage.

UDVALG AF VORES TJENESTER

Hvad gør vi i praksis?

Kreativ produktion

Vores interne team er her for at hjælpe dig gennem alle niveauer af din vækstrejse. Vi analyserer data, og den indsigt, vi får, lægger grundlaget for det kreative, ved at skabe en vindende kombination af annoncekanaler og budskaber for at realisere yderligere værdi gennem annonceinvesteringerne.

Google annoncer

Vi bruger kraften i vores kreative team til at skabe fantastiske kampagner gennem Google Ads. Vores PPC-tilgang skaber mersalg for dig. På det tidspunkt bliver dit job at levere tjenester og produkter af topkvalitet, der kan tage dig til den næste opskalering.

Native ads og indhold

Content marketing eller native ads. Uanset hvad du kalder det, har vi erfaringen med at producere indhold, der sælger godt. Vores tilgang er blot, at vi arbejder med gode tekstforfattere, og ud fra data og analyser skaber vi indhold i tæt samarbejde med dig.

Sociale medier

Uanset om det er Facebook, Instagram, Snapchat eller TikTok, så leverer vi opslag og opslag i et højt tempo, og står bag kampagner, der giver et godt afkast af dine investeringer. Vi udvikler unikke, velfungerende mediestrategier, der er tilpasset din virksomhed. Vi sætter høje standarder for os selv og måler vores succes ud fra, hvad du får ud af dit annoncebudget. Hvad er vores hemmelighed? At kombinere data med kreativitet, der konverterer klik til køb og skaber værdi for dig.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Vi sikrer, at du rangerer bedre, så den organiske trafik øges.

Influencers

Vi formulerer en optimal strategi for dig. Så implementerer vi taktikken. Vi tager os af alt: influencer research, kontakt, samarbejdsaftaler, opfølgning for maksimal ROI og dataanalyse samt rapportering. Sammen finder vi den/de bedste influencer(s) til din virksomhed og dine produkter.

Dialog markedsføring (DM og TM)

Så snart vi har forbedret og optimeret dine kampagner, starter arbejdet med at introducere CRO (Conversion Rate Optimization) i markedsføringen. Vi elsker at analysere konverteringer og tragte i kunderejsen. At fylde op med klik er kun det halve arbejde. Vi sikrer også, at din netbutik eller hjemmeside er klar til at håndtere mere trafik og sikrer, at klik bliver konverteret til køb.

Dialog markedsføring (DM og TM)

E-mailmarketing tegner sig for op til 50 % af den samlede onlineomsætning for mange virksomheder. Vi arbejder med alt fra emnefelter og indhold til automatisering i dialogflowet for at sikre, at du får mest muligt ud af hver mail. Derudover bruges SMS-kampagner og TM også til at åbne en dialog med hver enkelt kunde, nå ud til flere og sikre, at du har adgang til så mange indtægtskilder som muligt. Vores eksperter har erfaring fra nogle af Norges største og mest succesrige DM- og abonnementsbaserede virksomheder.

Affiliate

Affiliate marketing kan være en rigtig stor bidragyder til værdiskabelse i e-handel og for netbutikker. Vi har arbejdet med affiliates siden begyndelsen af ​​2000'erne og kender de bedste netværk, platforme og hvilke typer af aftaler, der er gode for dig. Vi varetager hele processen fra aftaleindgåelse til sporing, analyse og rapportering.

LAD OS KOMME IGANG

Klar til øget vækst?

Sammen skaber vi en varig forandring og bedre resultater! Book en strategisamtale i dag.

    Succeshistorier

    Growth studies